структура

статут

скринька довіри

контакти

Тиждень безпеки життєдіяльності

З 26 лютого по 1 березня 2024 року у Тульчинському фаховому коледжі культури проведено тиждень безпеки життєдіяльності.
Метою проведення була цілеспрямована робота щодо виховання відповідального ставлення до безпеки життєдіяльності людини, усвідомлення необхідності набуття навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях.
У рамках тематичного тижня проведено ряд заходів відповідно до плану роботи.
26 лютого проведено бесіду: «Правила поведінки у надзвичайних ситуаціях» для здобувачів освіти 1 ІБС/Т курсів (викладач Вікторія Пастернак).
Для студентів 1 року навчання 27 лютого проведено заняття з елементами тренінгу: «Домедична допомога в умовах воєнного часу» (викладачі Світлана Пересунько, Лариса Костюк) та практичне заняття з відпрацюванням алгоритму дій при оголошенні повітряної тривоги (викладач Олександр Омельченко).
Працівниками Тульчинського районного управління ДСНС 28 лютого проведено оглядове заняття з мінної та пожежної безпеки. Рятувальники надали потрібні практичні навички та правила дій при мінній та пожежній небезпеці (викладач Наталія Шляхтун).
У рамках тематичного тижня на 2Т курсі відбувся диспут: «Екологічна безпека. Забруднення навколишнього середовища» (викладач Оксана Луговська).
29 лютого організовано пізнавальну екскурсію до РВП ГУНП у Вінницькій області з метою ознайомлення та детальним обговоренням аспектів впровадження та функціонування системи «Custody Records» (викладачі Вікторія Танасюк, Оксана Пересунько, Наталія Шляхтун).
Тиждень завершився практичною дискусією: «Стоп булінг» та проходженням здобувачами освіти тестування Міністерства цифрової трансформації України: «Особиста безпека підлітка» (викладачі Оксана Пересунько, Наталія Шляхтун).