структура

статут

скринька довіри

контакти

Обласний конкурс молодих виконавців інструментальної музики – 2024

12 квітня 2024 року на базі Тульчинського фахового коледжу культури проводився Обласний онлайн-конкурс молодих виконавців інструментальної музики – 2024 .

Організаторами та засновниками Обласного онлайн-конкурсу молодих виконавців інструментальної музики є управління культури та креативних індустрій департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації та Тульчинський фаховий коледж культури.

Метою проведення конкурсу є: розвиток та популяризація інструментального мистецтва на Вінниччині, виявлення музично обдарованої молоді та розкриття її творчої індивідуальності, підтримка виконавців на народних, духових і ударних інструментах, підвищення їх майстерності, розвиток творчої співдружності учнівських музичних колективів.

Для участі в конкурсі було подано 85 заявок з різних регіонів Вінницької області. У програмі конкурсантів звучали патріотичні твори українських композиторів, обробки народних мелодій та оригінальні твори сучасних авторів.

Сьогодні з впевненістю можна сказати, що всі цьогорічні конкурсанти без заперечень стали переможцями. Бажаємо всім учасникам конкурсу творчих задумів, наснаги в професійному зростанні на подальші яскраві виступи!

Бажаємо миру у кожну родину та Перемоги над загарбниками!